Acasă Locuinta si mediu Protejeaza-te de daunatori cu Compania DDD – Unitate Protejata

Protejeaza-te de daunatori cu Compania DDD – Unitate Protejata

2
Protejeaza-te de daunatori cu Compania DDD – Unitate Protejata
Unitate protejata - Compania DDD

In primul rand, multi dintre noi, in calitate de proprietari sau chiriasii putem controla efectele daunatorilor printr-o combinatie de masuri preventive, inclusiv masuri sanitare corespunzatoare si bune practici de intretinere a spatiului respectiv. Cu toate acestea, unele de infestari parazitare pot fi extinse sau un anumit daunator poate fi dificil de controlat si atunci este necesar sa apelam la serviciile unei companii de combatere a daunatorilor.

Care sunt criteriile dupa care vom selecta un serviciu competent de combatere a daunatorilor?

Modul in care ar trebui sa selectati o companie de combatere a daunatorilor este la fel ca și pentru orice alt serviciu: Uitati-va dupa calitate si valoare. Costurile și competenta sunt importante. La selectarea unui serviciu de control al daunatorilor, costul nu ar trebui sa fie singurul factor care determine compania pe care o alegeti.

Sfaturi pentru selectarea unui serviciu de combatere a daunatorilor

Este important sa va asigurati ca compania de combatere a daunatorilor pe care o alegeti este competenta. In cazul in care pesticidele sunt utilizate in mod abuziv, atat sanatatea și cat si proprietatea dvs. pot fi deteriorate. Inainte de a incheia un contract cu o companie de combatere a daunatorilor, luati in considerare urmatoarele:

1. Alocati-va timp / Faceti-va temele

Atunci cand cei mai multi oameni descopera o problema a daunatorilor, doresc sa elimine problema imediat. Cu toate acestea, cele mai multe probleme pot aștepta cateva zile, astfel incat sa aveti timp pentru a selecta o companie competenta, la un pret rezonabil.

Este intelept sa obtineti mai multe oferte tehnice și comerciale de la companii care ofera servicii de curatenie, deratizare, dezinsectie, dezinfectie si preventie. Cele mai multe companii DDD va vor oferi estimari gratuite.

Intrebari suplimentare:

– de cati ani sunteti in aceasta activitate?

– ce referinte imi puteti oferi?

Contactati cat mai multe referinte pentru a afla daca acestea sunt multumite de serviciul furnizat de compania de combatere a daunatorilor.

2. Autorizari, licente, competente

Persoana sau persoanele care efectueaza serviciile DDD sunt instruite si certificate sa efectueze aceste activitati?

Compania detine certificarile si autorizatiile necesare desfasurarii in conditii legale a serviciilor DDD: SANEPID, Serviciul arme, explozivi si substante periculoase, DSV, DSP?

Compania de deratizare are un sistem de management al calitatii si ofera garantia lucrarilor efectuate?

Aceste lucruri se pot verifica foarte usor sau pot fi solicitate odata cu oferta de pret.

3. Servicii de dezinsectie si deratizare ecologice

Pesticidele sunt in mod inerent toxice și pot provoca probleme de sanatate si / sau pot deteriora mediul daca sunt utilizate intr-un mod incompatibil cu instructiunile de pe eticheta. Anumite pesticide pot prezenta riscuri mai mari decat altele.

Deratizare ecologica cu Compania DDD - Unitate Protejata
Compania DDD – Unitate Protejata foloseste solutii de deratizare ecologice  certificate pentru a proteja mediul si ecosistemul

Deratizarea ecologica realizata de o firma de deratizare autorizata, cum este Compania DDD, se poate executa cu ajutorul statiilor de captare pe baza de adeziv cu atractanti, atat alimentari, cat si hormonali. Aceasta varianta nu dauneaza sub nici o forma mediului.

4.Beneficiile existentei unei Unitati Protejate pentru companii

Orice angajator din Romania, fie ca este persoana fizica sau juridica, este obligat sa efectueze o data la cateva luni operatiuni de dezinfectie, dezinsectie si deratizare (DDD) in spatiul in care isi desfasoara activitatea.

Amenzile pentru firmele care nu respecta obligatiile referitoare la operatiunile DDD sunt prevazute in H.G. nr. 857/2011 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele din domeniul sanatatii publice si sunt cuprinse intre 3000 și 8000 lei.

Faptul ca serviciile DDD sunt prestate printr-o unitate protejata pentru persoanele cu dizabilitati, este un beneficiu pentru companii deoarece acestea pot fi prestate chiar si gratuit (in functie de numarul de angajati ai societatii beneficiare si de suprafata pe care trebuie prestate aceste servicii).

5. Servicii DDD cu cost zero pentru companii

Un alt beneficiu major este pentru firmele care au cel putin 50 de angajati: serviciile DDD pot fi efectuate cu cost 0 (zero) lei. Citeste in continuare pentru a afla mai multe.

Conform legii 448/2006 Autoritatile si instituţiile publice, persoanele juridice, publice sau private, care au cel puţin 50 de angajati, au obligaţia de a angaja persoane cu handicap intr-un procent de cel puţin 4% din numarul total de angajati.

Autoritatile si institutiile publice, persoanele juridice, publice sau private, care nu angajeaza persoane cu handicap in conditiile prevazute mai sus, pot opta pentru indeplinirea uneia dintre urmatoarele obligatii:

a) sa plateasca lunar catre bugetul de stat o suma reprezentand 50% din salariul de baza minim brut pe tara inmultit cu numarul de locuri de munca in care nu au angajat persoane cu handicap;

b) sa achizitioneze produse sau servicii de la unitati protejate autorizate, pe baza de parteneriat, in suma echivalenta cu suma datorata la bugetul de stat in conditiile prevazute la lit. a).

In luna februarie 2017, salariul minim brut pe economie = 1450. Un calcul simplu arata ca pentru o companie cu mai mult de 50 de angajati,suma deductibila lunar pentru achizitionarea de servicii prin unitate protejata este de:

  • [1450 RON] x 4% x 50% x nr. total de angajati = 29 RON x nr total de angajati

Compania DDD este SINGURA firma deratizare autorizata la NIVEL NATIONAL care iti ofera, prin beneficiul de a fi Unitate Protejata, servicii DDD cu COST 0

Apeland la serviciile Companiei DDD, beneficiezi de solutii profesionale si personalizate de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, in cuantumul taxei prevazute de lege, creezi un mediu de lucru mai sigur si mai sanatos si, totodata, asiguri locuri de munca pentru persoanele cu dizabiltati, chiar fara sa fie nevoie ca tu sa fii tu angajatorul.

Compania DDD - Unitate Protejata
Misiunea COMPANIEI DDD – Unitate Protejata este de a fi cea mai buna firma deratizare in combaterea daunatorilor.

De ce recomandam Compania DDD – Unitate Protejata?

Cu o prezenta in top 5 companii la nivel national in nisa de DDD, firma deratizare Compania DDD – Unitate Protejata, care are peste 40.000.000 m2 acoperiti prin servicii DDD, se distinge prin seriozitatea si calitatea serviciilor prestate. Clientii care beneficiaza de serviciile firmei si care ii recomanda sunt: ROSTAR, APANOVA, SERVICIUL DE AMBULANTA ILFOV, SANADOR, FAN COURIER, SODEXO, INTERNATIONAL HEALTHCARE SYSTEM (DIAVERUM), SINIAT, ANIMA SPECIALITY MEDICAL SERVICES, INSTITUTUL DE BIOLOGIE SI PATOLOGIE CELULARA” NICOLAE SIMIONESCU”.

Sinceritatea, devotamentul, moralitatea si empatia au fost, sunt, si vor fi elementele cheie ce m-au ajutat sa realizez din Compania DDD ceea ce este astazi!

~ Gabriel Munteanu, Director General Compania DDD – Unitate Protejata

Eliminarea daunatorilor se face printr-o solutie personalizata si eficienta, in functie de problemele cu care se confrunta compania, prin intermediul procesului unic A.S.A.P. Datorita modului de lucru A.S.A.P., Compania DDD foloseste statii de monitorizare cu ajutorul carora identifica doua lucruri:

– tipul de daunator

si

– gradul de infestare.

In acest fel, pasii de solutionare si actiune se fac inteligent, in functie de rezultatele analizei specifice, se evita utilizarea de substante chimice intr-un mod neprofesionist si se minimalizeaza risipirea substantelor.

Toate substantele folosite de Compania DDD sunt avizate de catre Comisia nationala pentru produse biocide din cadrul Ministerului Sanatatii din Romania si de European Chemicals Agency ( E. C. H. A. ). Astfel, protejarea ecosferei si a mediului se face, in mod responsabil si eficient, prin folosirea substantelor ce contin solventi ecologici.

Pentru solutii profesionale pentru orice tipuri de spatii (intreprinderi, birouri, magazine, restaurante, unitati sanitare si alte institutii publice, precum si case sau apartamente apartinand persoanelor fizice) va oferim datele de contactat ale Companiei DDD:

Dispecerat comenzi: 021/9662
Office: 021.345.06.88 si 021.345.08.22
Mobile: 0763.662.662 sau 0766.472.274
Fax: 021.345.06.88

E-mail: office @ companiaddd.ro, companiaddd @ gmail.com
Adresa: Al. Taifunului nr. 23, lotul 5, Sector 3, Bucuresti

Sursa foto: companiaddd.ro

Protejeaza-te de daunatori cu o unitate protejata !

2 COMENTARII

  1. […] 1. http://superalimente.info/unitate-protejata/ 2. http://www.touchofadream.ro/2017/02/compania-ddd-avantajele-si-beneficiile-colaborarii-cu-o-unitate-protejata/ 3. https://andercavar.wordpress.com/2017/03/02/afacerea-ta-protejata-de-o-unitate-protejata/ 4. https://paunaoana.wordpress.com/2017/03/31/o-unitate-fericita-este-o-unitate-protejata/ […]

  2. Multumesc eBloguri si Compania DDD pentru posibilitatea de a participa la acest concurs, prin care ne-am dorit, in primul rand, sa aducem informatie de calitate si utila abonatilor si cititorilor care urmaresc acest blog. Premiul castigat ma onoreaza si, in acelasi timp, este un stimulent de a face lucrurile mai bine, cu pasiune si daruire.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: