Acasă Plante verzi Aloe vera Superfructele in misiune: graviola, aloe vera, mangostana si nopal

Superfructele in misiune: graviola, aloe vera, mangostana si nopal

0
Superfructele in misiune: graviola, aloe vera, mangostana si nopal

Iti prezentam eroii zilei: graviola, aloe vera, mangostana si nopal, aliatii tai de incredere in lupta cu bacteriile, microbii, ciupercile si fungii.

Graviola

Originara din America Centrala si de Sud, graviola are fructe lunguiete, verzi, tepoase, pe care bastinasii le utilizeaza de sute de ani pentru tratarea infectiilor bacteriene si fungice si a inflamatiilor. Fructul are gust de capsuni si ananas si contine o cantitate ridicata de vitamina C si B si de minerale.

ParaProteX lichid

ParaProteX este un produs foarte indragit de consumatorii CaliVita de multi ani. Acesta si-a dovedit eficienta impotriva infectiilor virale, bacteriene si fungice. Noul preparat lichid va fi primit foarte bine de cei care intampina greutati la inghitirea capsulelor de ParaProteX sau prefera produse similare, provenite de pe culturi organice.

Protectie naturala

Organismul uman este adesea atacat de boli bacteriene. Printre acestea se numara pielita (inflamarea peretilor bazinetului rinichiului), amigdalita (frecventa iarna), pneumonia si bronsita. De obicei, tratamentul consta in administrerea de antibiotice. Am mentionat de multe ori cat de importante sunt probioticele in astfel de cazuri.

Se trece insa des cu vederea faptul ca efectul antibioticelor poate fi intensificat cu ajutorul substantelor naturale. Extractul de graviola si-a dovedit eficienta la inhibarea proliferarii bacteriene, iar polifenolii din aloe vera suprima bacterii cum ar fi E. coli, Staphylococcus aureus sau Pseudomona.

Nimic de ascuns

Herpes simplex, virusul ce cauzeaza herpesul, da batai de cap multora dintre noi. Un sistem imunitar slabit, febra, antibioticele, stresul sau menstruatia toate acestea pot cauza eruptia herpetica, care uneori este foarte dureroasa si poate chiar impiedica desfasurarea normala a activitatilor cotidiene.

Un experiment de laborator a demonstrat ca extractul de graviola blocheaza raspandirea virusului herpetic. Proprietatile antiinfectioase ale aloe vera pot, la randul lor, intensifica efectul graviolei.

Uita de reumatism!

Inflamatia reprezinta reactia de aparare a organismului la agentii patogeni sau la o leziune externa sau interna.

Tratamentul antiinflamator este adesea necesar, deoarece inflamatia poate cauza dureri severe. Un exemplu tipic este artrita sau reumatismul. Graviola, aloe vera si mangostana pot fi adjuvanti eficienti in tratamentul acestui tip de inflamatii.

Cand putem folosi acest supersuc?

Fara a ne limita doar la aceste beneficii, GraVital Juice poate fi consumat cu succes in urmatoarele situatii:

  • In caz de infectii fungice, ca adjuvant.
  • Pentru combaterea inflamatiilor, artritei sau reumatismului.
  • Daca sunteti in cautarea unui antioxidant eficient, graviola este alegerea optima, deoarece continutul ei ridicat de vitamina C protejeaza foarte eficient impotriva radicalilor liberi.

Ce contine supersucul GraVital Juice?

Principalele ingrediente din GraVital Juice sunt graviola si aloe vera, o planta medicinala larg raspandita si utilizata.

Gratie proprietatilor sale antibacteriene si antivirale, atat graviola, cat si aloe vera ajuta organismul uman in lupta impotriva agentilor patogeni.

Celelalte doua ingrediente ale produsului sunt mangostana si nopalul. 

  • Piure din fructe de graviola organica… 9.585,0 mg
  • Suc de aloe vera organic … 8.580,0 mg
  • Piure de mangostana organica … 1.430,0 mg
  • Nopal organic … 1.430,0 mg

Graviola contine mari cantitati de vitamina C, B1 si B2? De asemenea, contine de doua ori mai mult magneziu si mult mai mult fosfor si calciu decat merele.

De unde poate fi cumparat sucul GraVital Juice?

Gravital Juice este disponibil in reteaua CaliVita International si poate fi comandat din magazinele online SuperAlimente (livrare in Romania) si BIO (livrare internationala).

Important: GraVital Juice se poate comanda si in varianta economica 3+1 CADOU: uita-te in magazin dupa Pachetul GraVital. 🙂

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: