Acasă SuperSanatate Controlul greutatii corporale Sănătos și delicios: irezistibile retete culinare D I E TA O N E

Sănătos și delicios: irezistibile retete culinare D I E TA O N E

0
Sănătos și delicios: irezistibile retete culinare D I E TA  O N E

Shake One și Burn One sunt absolut delicioase consumate separat, însă cu ajutorul lor poti  prepara, de asemenea, băuturi și mâncăruri de îţi lasă gura apă. Cei care au participat la Tabăra de Vară Calivita au putut gusta creaţiile culinare savuroase ale echipei din Ungaria, pregătite cu ajutorul acestor două produse.

Acest articol contine lista cu preparatele culinare care i-au încântat pe participanţii la tabără, împreună cu reţetele aferente, pentru ca si tu să le poţi pregăti cu ușurinţă acasă.

Ingredientele minune: SHAKE ONE

  • Burn ONE (300g) – pudră cu aromă de lămâie, fără zahăr, cu capsaicină, l-carnitină, cofeină, ceai verde, crom şi alte substanţe eficiente pentru sprijinul metabolismului şi proceselor producătoare de energie.

  • Shake One Chocolate (500g) – pudră de proteine pentru scăderea în greutate cu aroma de ciocolata
  • Shake One Vanilla (500g) – pudră de proteine pentru scăderea în greutate cu aroma de vanilie

BĂUTURI:

Băutură pentru micul dejun: Amestecă lapte de orez cu fulgi de ovăz și SHAKE ONE cu aromă de vanilie și serviți în pahar, cu felii de lămâie și cu un pai.

Peanut shake: Shake de ciocolată preparat din lapte de orez și SHAKE ONE, la care se adaugă aromă de alune.

Shake de cocos: Preparați un shake de vanilie din lapte de cocos și SHAKE ONE, la care adăugați fulgi de nucă de cocos.

MÂNCARE:

Bărcuțe (gustări delicioase cu dovlecel): Amestecați dovlecel ras cu semințe de psyllium, semințe de chia, sare și BURN ONE (eficientă pentru sprijinul metabolismului) și turnați amestecul în „bărcuțe” de castraveți.

DESERT:

Prăjitură Rakoczi (desert în pahar): Pune câțiva biscuiți sfărâmați pe fundul unui pahar și toarnă deasupra un strat de gem de piersici fără zahăr. Amestecă 30 g de SHAKE ONE cu aromă de vanilie în 100 grame de cremă de brânză, care formează încă un strat, și tot așa. Nu uitați că gustul va fi cu atât mai delicios cu cât aromele au mai mult timp să se amestece.

Cremă dragon: Amestecați cremă de brânză cu conținut redus de grăsime cu semințe de chia și BURN ONE, rulați și dați prin fulgi de nucă de cocos, iar la final tăiați rulada în felii.

Cremă de vanilie și ciocolată: În 100 grame de cremă de brânză cu conținut redus de grăsime amestecă 30 g de SHAKE ONE cu aromă de ciocolată sau de vanilie. Dacă doresti ca această cremă să fie mai moale și mai cremoasă, poți adăuga una sau două linguri de iaurt. Poți îmbunătăți și mai mult gustul (însă aceasta va însemna și o creștere a numărului de calorii) adăugând câteva stafide.

Biluțe de cocos colorate: Ingredientul de bază este din nou crema de brânză, la care adăugă semințe de psyllium și SHAKE ONE cu aromă de vanilie, după care formezi bile și le dai prin fulgi colorați de nucă de cocos.

  • Crema de brânză și iaurtul folosite au un conținut de grăsime de 1% și, prin urmare, o cantitate redusă de calorii. [td_smart_list_end]

Dă frâu liber imaginaţiei și foloseste SHAKE ONE, aceste pudre sănătoase și hrănitoare de proteine, și Burn One pentru a prepara reţete delicioase!

De ce să alegi Dieta ONE?

Pachetul Dieta One SuperAlimente

  • este uşor de urmat,
  • este simplă şi flexibilă
  • include alimente bogate în nutrienți
  • îţi oferă o cantitate suficientă de carbohidraţi, proteine şi fibre
  • poate fi urmată pe termen lung.

Mai sănătoşi şi mai în formă în doar 14 zile!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: