Acasă Fructe Noni Noul Organic Noni e aici!

Noul Organic Noni e aici!

1
Noul Organic Noni e aici!
Încearcă noul Organic Noni pentru mai multă energie şi stare de bine.

Cum te simți zilele acestea? Balonat? Obosit? Te doare mai mereu capul? Te confrunți cu tot felul de alergii? Ești indispus și lipsit de energie?

Această senzație ne afectează pe mulți dintre noi; de fapt, una din două persoane ar răspunde pozitiv la întrebarea de mai sus. Dar ce facem greșit cu toții? Singurul răspuns posibil este: mediul în care trăim și modul în care trăim.

TOTUL ARE UN PREŢ

Organismul uman nu a evoluat către un stil de viață sedentar sau consumul de alimente artificia-
le, pline de conservanți. Oamenii preistorici cu siguranță nu se uitau la televizor, nu vorbeau cu
orele la telefon și nu țineau laptopul în poală între două partide de vânătoare.

În timp ce strămoșii noștri erau stresați doar 10 minute pe zi, cât le trebuia să fugă de vreun tigru, oamenii din zilele noastre sunt stresați în continuu, zi de zi, săptămână de săptămână, an de an. Așa că încep să consume alcool, să fumeze sau să se îndoape în încercarea de a se reechilibra, iar când totul doare prea mult, recurg la medicamente. Și de-abia dacă pot găsi aer curat să respire.

Însă e nevoie să facem o schimbare, fiindcă celulele noastre practic suferă de pe urma acestui stil de viață nepotrivit și a factorilor de mediu. Dacă „suferim” o perioadă prelungită, poate apărea o inflamație latentă, permanentă, numită în literatura de specialitate inflamație cronică de nivel redus.

Dacă nu luăm în serios semnalele pe care ni le transmite organismul, există riscul de a ne confrunta cu o serie de probleme majore. Pot apărea dereglări metabolice, glicemia poate fi afectată, poate debuta calcificarea vaselor de sânge, pot surveni probleme ale sistemului nervos, sistemul imunitar își poate ataca propriile celule, și, în plus, pot apărea procesele celulare degenerative.

TOT CE CONTEAZĂ ÎNTR-UN SINGUR FRUCT

Din păcate, e dificil sau aproape imposibil să schimbăm mediul în care trăim și stilul de viață, în ciuda eforturilor, așa că trebuie să apelăm la alte metode. Există un fruct exotic unic, noni, cunoscut și utilizat de peste 2.000 de ani, care conține numeroase substanțe nutritive vitale, aminoacizi, vitamine și minerale. Ingredientele sale active pot reduce inflamația și durerea, ajută organismul să producă proprii antioxidanți, sprijină funcționarea sănătoasă a celulelor și multiplicarea celulară normală.

Organic Noni NOU CaliVita, 946 ml
Organic Noni NOU este disponibil acum într-o formulă îmbunătăţită cu 3 #superfructe: rodii, cireşe negre si struguri albi.

Efectul benefic extraordinar al fructului de noni este potenţat acum de efectul sinergic al celor 3 super fructe pentru şi mai multă energie şi stare de bine. În plus, studiile au indicat că ingredientele din compoziţie pot reduce inflamaţia cronică din organism şi pot sprijini sistemul imunitar, cardiovascular şi nervos, îmbunătăţind performanţa fizică şi intelectuală.

EFECT TRIPLU

Noul produs Organic Noni de la Calivita conține însă mai mult decât noni, fiindcă am adăugat încă trei fructe organice. De ce? Deoarece acestea oferă o protecție triplă, de care oamenii din zilele noastre au cea mai mare nevoie, conform celor mai recente cercetări. Cireșele sprijină funcționarea mușchilor și articulațiilor; rodiile protejează sistemul cardiovascular; iar strugurii ne ajută să avem un somn odihnitor.

Continuând numele și renumele predecesorului său, Organic Noni este produs din fructe presate, provenite de pe culturi organice. Nu este contaminat cu fertilizatori artificiali, erbicide sau chimicale. Fără adaos de zahăr, conservanți artificiali, coloranți sau intensificatori de aromă.

Aroma intensă de fructe a produsului se datorează proporției ideale de noni organic, cireșe organice, rodii organice și struguri organici.

Evadează din rutina zilnică!

 

Organic Noni NOU este un produs complex creat să ofere suport sănătăţii voastre, fiind bogat în vitamine, aminoacizi şi minerale. Acestea stimulează funcţionarea sănătoasă a celulelor şi reduc procesele inflamatorii ce apar în organism. Contribuie la realizarea funcţiei de detoxifiere a ficatului şi, în plus, au efecte antibacteriene, antivirale şi antimicrobiene.

Încearcă noul Organic Noni cu fructe BIO pentru mai multă energie şi stare de bine. 

Surse de informare si recomandari:

revista CaliNews Calivita Romania, editia IARNA 2019

– prospect Organic Noni Nou CaliVita Romania

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: