Acasă Radacinoase Ginseng 11 Super plante medicinale pentru imbunatatirea activitatii sexuale

11 Super plante medicinale pentru imbunatatirea activitatii sexuale

0
11 Super plante medicinale pentru imbunatatirea activitatii sexuale
Super plante medicinale pentru imbunatatirea activitatii sexuale

Imbunatatirea activitatii sexuale poate fi realizata doar in atunci cand echilibram relatia trup, minte si suflet.

Comunicarea cu partenerul de viata pe subiecte legate de viata sexuala poate fi uneori dificila, fiind ingreunata de diversi factori atat interni, cat si externi.

Cand comunicarea in cadrul relatiei devine neglijenta si se degradeaza, cand nu se mai acorda timp pentru intimitate, relatia devine o scoica in care unul dintre cei doi se ascunde. Energia si devotamentul dispar. Sexul devine un act de tradare fizica. – Paul Ferrini

Suprasolicitarea si stresul cotidian al existentei noastre declanseaza de multe ori o stare de tensiune permanenta, indispozitie, diminuarea vitalitatii, a dorintei si activitatii sexuale.

In acceptiunea dr. Christiane Northrup aceste simptome rezulta din lipsa unei „aport energetic-informational complet”, necesar pentru realizarea armoniei dintre trup, minte si suflet.

„Aportul complet” este conditionat de interactiunea celor trei componente:

 • „alimentatia fizica” – pentru trup
 • „alimentatia energetica” – pentru minte
 • „alimentatia spirituala”  – pentru suflet

Alimentatia energetica se realizeaza prin relatia mediu-om, precum si prin relatiile interumane (cu cercul de prieteni si cunostinte din viata noastra).

Daca acest tip de alimentatie este dominat de influente negative, atunci si alimentatia spirituala va fi afectata.

Alimentatia spirituala este determinata de:

 • viata noastra spirituala,
 • evenimentele spirituale si culturale la care participam,
 • de obiectivele pe care ni le fixam,
 • de idealurile si viziunea noastra asupra vietii,
 • precum si de viata sentimentala care se implineste prin relatiile sexuale armonioase.

Pentru remedierea deficiturilor informational-energetice si spirituale se pot utiliza si anumite super plante ale caror efecte benefice la nivel fizic, intelectual si emotional au fost semnalate si de literatura stiintifica de specialitate.

Acestea actioneaza la nivelul alimentatiei fizice, dar intervin in restabilirea echilibrului dintre cele trei tipuri de alimentatii.

Super plante pentru imbunatatirea activitatii sexuale

Pe baza cunostintelor actuale din acest domeniu, au fost realizate diverse produse naturiste care contin diverse substante bio-active, cu actiune la nivel celular.

In compozitia acestora se regasesc extracte vegetale care au urmatoarele efecte benefice:

 • inducerea confortul fizico-psihic,
 • sporirea performantei fizice si psihice,
 • imbunatatirea activitatii sexuale, atat a femeilor, cat si a barbatilor.

Radacina de Ginseng siberian

Ginsengul siberian (Eleuterococcus senticosus) are efecte benefice asupra organismului masculin, prin cresterea performantelor sportive si fizice ale barbatilor.

Ginsengul imbunateste capacitatea de adaptare a organismului, are actiune revigoranta si antistres, imbunatateste starea generala.

Radacina de Muira Puama

Muira Puama (nume stiintific: Ptychopetalum olacoides, P. uncinatum, Liriosma ovata), este cunoscuta si sub denumirea de „lemnul potentei”, datorita efectelor foarte puternic de stimulent si afrodiziac masculin.

De asemenea, are proprietati anti-reumatice, anti-stres, antidizenteric, stimulent al sinstemului nervos central, calmarea nervilor, neurastenic, tonic.

Extract de guarana

Guarana (Paullinia cupana, sau Paullinia Sorbiliseste) se utilizeaza, in general, ca stimulent, pentru combaterea oboselii, precum si ca afrodiziac

Ca afrodisiac, guarana creste rezistenta si durata actului sexual si actioneaza ca un tonic pshihic, crescand in felul asta dorinta.

Guaranina, conținuta de guarana, actioneaza precum cafeina, insă nu are efectele adverse ale acesteia.

Radacina de Urzica

Urzica (Urtica dioica) accelereaza metabolismul, are efect slab diuretic, considerente pentru care se recomandă a fi utilizata in cazul adenoamelor de prostata.

Fructe de Catuaba

Catuaba (Juniperus brasiliensis) actioneaza favorabil asupra starii fizice a organismului, asupra activitatii sistemului nervos central, dar este utila si in prevenirea impotentei.

Frunze de Damiana

Damiana (Turnera diffusa), prin continutul sau in beta-sitosterina, intervine favorabil in prevenirea stărilor depresive, asigura un confort psihic, usor afrodisiac, diuretic.

Poate fi utila si in prevenirea starilor de oboseala cronica la ambele sexe.

Radacina de Sarsaparilla

Sarsaparilla (Smilax officinalis) are efect antiinflamator, antipiretic, antiseptic.

Este un ingredient comun din remediile naturiste pentru echilibrare hormonala si pentru cresterea performantelor sexuale.

Radacina de Suma

Suma (Pfaffia paniculata) actioneaza benefic in organismul feminin prin cresterea energiei, capacitatii de rezistenta, apetitului sexual.

Radacina de Maca

Maca (Lepidium meyenii) creste libidoul si poate avea efecte pozitive in caz de infertilitate.

Fructe de Saw Palmetto

Palmierul pitic (Sereona repens) contine uleiuri volatile, saponine steroidiene, flavonoide, acizii grasi si polizaharide.

Efectele terapeutice exercitate au beneficii atat asupra uretrei superioare, cat si a prostatei.

In cazul femeilor, substantele active din compozitie stimuleaza activitatea ovarelor si a uterului.

Este una dintre putinele remedii vegetale considerate anabolizante: intareste si creste masa tesuturilor organismului.

Radacina de Unicorn

Unicornul (Aletris farinosa) contine saponină cu efect estrogen, percum si o substanta care intareste uterul, influentand favorabil starea psihica a femeilor in diverse perioade hormonale.
[td_smart_list_end]

Consumarea acestor super plante medicinale in mod sistematic ajuta la dinamizarea vietei de zi cu zi, reducerea stresului si imbunatatirea relatiei sexuale ambilor parteneri.

Poti scapa de starea de oboseala care te copleseste si, in acest fel, poate renaste si interesul fata de partenerul de viata.

Preparate moderne pentru imbunatatirea activitatii sexuale

Aceste super plante medicinale le gasesti in compozitia unor preparate naturiste complexe cum sunt Vital Woman si Vital Man.

VitalWoman are in compozitie:

 • frunze de Damiana, radacina de Suma, radacina de Maca, extract de Guarana, radacina de Sarsaparilla, fructe de Saw Palmetto, radacina de Unicorn, fructe de Catuaba.
 • creat pentru stimularea proceselor fiziologice normale din corpul feminin.

Ingredientele naturale au efecte asemanatoare cu cele ale hormonilor feminini si, astfel, ajuta la cresterea dorintei sexuale si a vitalitatii.

VitalMan are in compozitie:

 • Ginseng siberian, Liriozma, extract de Guarana, Damiana, radacina de Maca, radacina de Sarsaparilla, urzica, Catuaba.
 • creat special pentru barbatii care stiu ce vor!

Zilele stresante si schimbarile ce afecteaza performantele sexuale nu pot fi lasate sa devina o problema!

Vital Woman si Vital Man sunt doua preparate moderne, eficiente si sigure, care pot ajuta la stimularea performantei sexuale a ambilor parteneri.

Contin ingrediente active din cele mai bune plante medicinale pentru imbunatatirea activitatii sexuale si a vietii, de zi cu zi.

Vei apela la ele?

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: