Acasă Resurse Ghiduri utile Claus WEB Inside: ce se afla in spatele scenei?

Claus WEB Inside: ce se afla in spatele scenei?

0
Claus WEB Inside: ce se afla in spatele scenei?

Intr-unul din articole precedente am punctat pe ideea de a demara o afacere online la modul profesionist. Si, cum intotdeauna exista primul pas, in mediul online acesta ar putea insemna alegerea domeniului web, inregistrarea si gazduirea acestuia.

Totodata, punctam importanta alegerii de servicii web profesioniste, de calitate, asta daca nu cumva esti una din acele persoane care are timp, bani, clienti sau nu iti pasa de brandul si imaginea ta.

Claus Web Inside

Astazi m-am gandit sa te invit la un tur virtual si sa iti arat ce se afla in spatele panoului de administrare de la Claus Web. Pentru ca sunt unul din cei 20.000 de clienti fericiti, acest lucru este simplu pentru mine si ma bucur sa iti povestesc din experienta personala, mai ales ca este una happy :).

Accesul clientilor si autentificarea se face securizat, prin certificat SSL. Acest lucru inseamna ca datele noastre sunt in siguranta.

Acces Clienti CLAUS WEBDupa introducerea datelor de acces, o prima informatie pe care o poti vizualiza este legata de punctele de fidelizare pe care le-ai obtinut in cadrul programului de fidelitate de la Claus WEB. CLAUS WEB insideAceste puncte de fidelitate se transforma in spatiu gratuit pentru contul tau de gazduire. Astfel ca vei avea mai mult spatiu la dispozitie pentru a putea incarca informatie pe site-ul tau.

Recomanzi si castigi spatiu web!

Domenii web

In acest articol ma voi referi doar la domenii web, dar dupa cum observi din imagine, lista serviciilor web furnizate de Claus Web este mult mai cuprinzatoare.
CLAUS WEB domenii webIn meniul Domenii Web poti vizualiza situatia la zi a domeniilor internet inregistrate prin Claus WEB.

Modificare DNS (Domain Name Server)

Site-urile Web au atat o adresă prietenoasă, numită URL, cat si o adresă IP.

Oamenii utilizează URL-uri pentru a găsi site-uri Web, dar computerele utilizeaza adrese IP pentru a găsi site-uri Web.

DNS traduce URL-urile in adrese IP (si viceversa)

De exemplu dacă tastezi https://www.clausweb.ro in bara de adrese din browserul Web, computerul trimite o solicitare unui server DNS. Serverul DNS traduce URL-ul intr-o adresa IP, astfel incat computerul sa poată gasi serverul Web.

Claus WEB Modificare DNSAi nevoie de aceasta facilitate doar daca doresti ca site-ul tau sa fie gazduit pe alte servere decat cele de la Claus Web.

Reteaua si serverele Claus WEB

Daca vrei sa stii mai multe informatii si specificatii tehnice despre infrastructura Claus Web, acestea sunt publicate pe site, pe o pagina dedicata. Apasa pe butonul pe care scriere Retea si servere si te va duce direct acolo.

Data Center Claus WEB

CLAUS WEB foloseste Data Center-ul GTS Telecom  care este localizat in Romania, Bucuresti, Calea Rahovei 266-268 (in incinta Electromagnetica).

Asistenta si suport tehnic

Unul din aspectele cele mai importante care diferentiaza un serviciu web este calitatea suportului tehnic oferit. Claudiu Cadar este specialistul IT (si  managerul) din spatele firmei care face toate aceste lucruri de peste 12 ani. Claudiu intelege perfect necesitatile si preferintele clientilor sai si, impreuna cu echipa sa, stie cum sa ofere tot sprijinul de care ai nevoie, la modul profesionist. Pentru aceasta, ai la dispozitie numerele de telefon, adresa de email si un sistem de tichete suport.

Asistenta CLAUS WEB Suport Tehnic GratuitSa mai adaug ca aceste servicii iti sunt oferite gratuit si nu platesti suplimentar pentru ele?

Alte servicii marca Claus WEB

CLAUS WEB este partener acreditat ROTLD pentru Inregistrare Domenii .RO – servicii profesionale de Gazduire Web, Hosting Reseller, Cloud VPS, Servere CLOUD, Hosting Service Provider.

e Web Inregistrare Domenii Hosting Romania Claus Web CloudPaleta de servicii web oferita de Claus WEB este mult mai larga. Te invit sa afli mai multe direct de pe site sau prin telefon / email, dupa cum urmeaza:

  • Vanzari: +40.261768580 (20 linii)
  • Email: info[at]clausweb.ro
  • Tehnic: +40.261768080 (20 linii)
  • Email: asistenta[at]clausweb.ro

Verificare disponibilitate domeniu

Imi doresc ca toate aceste informatii sa te ajute sa iei o decizie rapida si sa faci primul pas: verificare disponibilitate domeniu. Urmatorii pasi pentru inregistrare domenii sunt cei de comanda si finalizare.

Pentru ca suntem online si ne plac platile electronice, poti face acest lucru rapid si in deplina siguranta. CLAUS WEB foloseste ca si procesare de plati online Integratorul PaySecure.ro, folosind serverele ROMCARD.ro

Gazduire Web Inregistrare Domenii Claus Web Cloud

[td_smart_list_end]

Siguranta si stabilitate: peste 12 ani experienta si peste 20000 clienti se bazeaza pe Claus WEB!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: